Névjegy

Rólunk

A PAYROLL SYSTEM Kft. célja, hogy magas színvonalú Bérügyviteli szolgáltatást nyújtson az ügyfelei számára. A vállalkozás alapítója több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a Bérszámfejtés, Társadalombiztosítási ellátások, Munkaügy és ezen területek felülvizsgálatában.
A cégünk alapvető célkitűzése a gyors, precíz és teljes körű szolgáltatás, melynek biztosítására szerződött partnereink is hozzájárulnak: Adótanácsadás, Számviteli szolgáltatás, HR szolgáltatás, Munkajog, Könyvvizsgálat területén. Eddigi tevékenységünk során, minden ügyfelünk, partnerünk elégedett volt szolgáltatásunkkal.

Küldetésünk

Minden ügyfelünkre nagy figyelmet fordítunk, hogy ezáltal kivívhassuk a teljes elégedettségüket. Elkészítjük a cégek igényeinek megfelelő bérszámfejtési csomagot. Szakértők vagyunk adózási téren, ezáltal nem kell a folyton változó adózási környezetet figyelni.
Széles körű szolgáltatásokat nyújtunk az alap bérszámfejtéstől kezdve – segítve a cégek bérszámfejtési folyamatait és az ahhoz kapcsolódó adózást, járulék kezelést– a munkavállalók juttatási rendszerein keresztül, ezáltal biztosítani tudjuk a cégekre szabott megoldásokat, úgy hogy azok a lehető legjobban illeszkedjenek a felmerülő igényekhez.

céljaink az ön céljai

vállalatára fókuszálva

Az eddig kidolgozott folyamatainkat vállalatára szabva állítsuk az Önök szolgálatába.

valódi érték

Kidolgozott és bevált folyamatinknak köszönhetően Ön valódi értéket és stratégiai tanácsokat kap.

koncentráljon az üzletre

Önnek csak az üzletre kell koncentrálnia, a hatékonyság növelést segítő felülvizsgálatokat mi elvégezzük.

érezhető megtakarítás

Mivel hatékonyan tárjuk fel vállalata pénzügyileg kritikus pontjait, így költségcsökkentést eredményező javaslatainkkal ténylegesen érezni fogja annak pozitív hatásait.

VEGYE IGÉNYBE SZOLGÁLTATÁSUNKAT

Levesszük a gondot a válláról

sokszor egy egyszerűbbnek tűnő lehetőség megragadása a kezdete valami igazán nagyszerű teljesítménynek

  • Bérszámfejtés 100% 100%
  • Audit és tanácsadás 95% 95%

Miért VÁLASSZON MINKET?

Rugalmasság

Célunk, hogy egy olyan kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel mely lehetőségeket és szolgáltatásokat kínál, mellyel csökkenthetjük ügyfeleink terheit.

Eredményesség

Arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon lássuk el. Folyamatosan fejlesztjük és javítjuk az ügyfeleinknek ajánlott szolgáltatásainkat.

Becsületesség és feddhetetlenség

Hiszünk abban, hogy a becsületesség a legjobb politika. Mindig nyitottak és őszinték vagyunk az ügyfeleinkkel, ezáltal elérjük az elégedettségüket, és így a problémák megoldására tudunk fókuszálni.

Igyekezet

Hiszünk abban, hogy a kemény munka, a munkafolyamatok nyomon követése és a részletekre való odafigyelés segít abban, hogy csökkentse a hibákat és biztosítja ügyfeleink elégedettségét.

Payroll System Kft. © Minden jog fenntartva
Készítette: www.company-365.com - weblapkészítés, online marketing